伊莉討論區

標題: 李英愛 宋承憲國寶級拍檔 現身《師任堂》記招 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2015-12-1 09:42 AM     標題: 李英愛 宋承憲國寶級拍檔 現身《師任堂》記招

由李英愛、宋承憲、吳允兒等主演嘅SBS穿越劇《師任堂,the Herstory》,雖然明年9月先有得睇,但係今日愛姐同宋承憲就現身江原道江陵市出席新劇嘅發佈會,呢對被形容為國寶級嘅拍檔現身,即時吸引不少傳媒到場採訪,場面墟冚。
愛姐穿上復古得嚟又典雅嘅連身裙現身,佢張一把頭髮盤起,顯得明艷照人。而宋承憲就著上西裝示人,十分有型。宋承憲喺記者會上有提及同女友劉亦菲主演嘅電影《第三種愛情》得到好多人喜愛,佢話:「我喺內地首次拍攝嘅韓中合作電影上映,這本身都係非常有意義嘅事情。今次《師任堂》亦都一樣,李英愛前輩隔咗咁多年選擇嘅作品,係有佢嘅理由。今次作品《師任堂》目的唔係為咗喺亞洲國家掀起韓流熱風。」
《師任堂》故事會圍繞大學講師偶然間發現師任堂嘅日記以及可疑嘅美人圖,於是逐步揭開秘密嘅過程。

心得:李英愛之美真有古典美人之風範,演技亦好,劇集值得期待。

[attach]111959140[/attach][attach]111959141[/attach][attach]111959142[/attach][attach]111959144[/attach][attach]111959145[/attach][attach]111959147[/attach][attach]111959148[/attach][attach]111959150[/attach]

作者: zogol    時間: 2015-12-1 04:24 PM

雖然年紀有點大了,可是保持的還不錯。
作者: oscar13    時間: 2015-12-1 05:00 PM

又是一齣大戲吧
請來都大咖演員阿
觀眾可以期待演出了
一定精采

作者: BC0951049    時間: 2015-12-2 01:44 AM

看得出來已經有點年紀了
作者: BC0951049    時間: 2015-12-2 01:45 AM

看得出來已經有點年紀了
作者: a5720104    時間: 2015-12-2 04:59 AM

兩位大咖演員合作的穿越劇嗎
還真好奇會是一部什麼樣的戲劇
就等著明年播出吧
作者: a22058126    時間: 2015-12-2 08:32 PM

真是期待阿真想快點看到阿
作者: ckplanqq    時間: 2015-12-2 10:52 PM

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://blog.eyny.com/) Powered by Discuz!