伊莉討論區

標題: 莎蓮活德麗走樣宣傳 俾透視Maggie Q搶鏡 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-3-15 08:55 PM     標題: 莎蓮活德麗走樣宣傳 俾透視Maggie Q搶鏡

美國女星莎蓮活德麗(Shailene Woodley)與型男迪奧占士(Theo James)同埋一班演員,周一為新片電影《分歧者》(Divergent)系列第三集《赤誠者:末世醒覺》(The Divergent Series:Allegiant)喺紐約舉行首映禮。

現年24歲嘅莎蓮活德麗近年暴脹走樣,呢一日佢以一件全黑Jumpsuit現身, 依然見到佢個雙下巴,點遮都遮唔住佢陣師奶味。反而已經47歲嘅娜奧美屈絲(Naomi Watts)就以一套銀黑嘅閃令令長裙裝扮赴會,而36歲嘅Maggie Q就以喱士露背高衩裙騷曬腳,仲拖住未婚夫Dylan McDermott恩愛撐場,真係一班中女演員都比莎蓮更加醒神。
至於同片嘅安索艾果特(Ansel Elgort)亦帶同女友Violetta Komyshan到場,仲公然咀嘴曬恩愛。

心得:莎蓮活德麗(Shailene Woodley) 雖然年青,可惜沒有 keep fit,星味大減!

[attach]113467501[/attach][attach]113467510[/attach][attach]113467502[/attach][attach]113467503[/attach][attach]113467504[/attach][attach]113467505[/attach][attach]113467507[/attach][attach]113467509[/attach]

作者: oscar13    時間: 2016-3-15 10:40 PM

身材走樣穿黑色的衣服比較好啦
因為可以遮掩阿
穿對了

作者: rita000520    時間: 2016-3-16 01:13 AM

Maggie Q怎麼一付老態.她也才幾歲而已
作者: a5720104    時間: 2016-3-16 02:09 AM

明明還年輕怎麼會變化這麼大呢
不知道還來不來得及保養
作者: s198621757    時間: 2016-3-16 11:35 AM

依然 還是不錯看的  外國人看起來 比較成熟些
作者: zogol    時間: 2016-3-16 12:58 PM

Maggie Q怎麼突然變那麼老?是造型問題嗎?
作者: smalldraw0320    時間: 2016-3-19 11:43 PM

作者: a22058126    時間: 2016-3-20 03:30 PM

真是歲月不留人啊要多保養阿
作者: allen90024    時間: 2016-3-20 04:45 PM

作者: barista1124    時間: 2016-3-20 05:07 PM

呵呵!!  可能衣服穿得很鬆吧!  肉都繃不緊了...
作者: ttfan2    時間: 2016-3-20 05:11 PM

佢真係唔岩黑頭髮 金色的話都可以說是個美女
題外話: 這電影好爛

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://blog.eyny.com/) Powered by Discuz!