伊莉討論區

標題: 金智媛變粉絲跟住跳攝場播TWICE新歌 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-5-29 05:13 PM     標題: 金智媛變粉絲跟住跳攝場播TWICE新歌

韓國女星金智媛多得神劇《太陽的後裔》嘅帶挈,完全上曬位,廣告同訪問接到冇停手,上周六仲飛到北京舉行簽名會添。而雖然金智媛喺劇中唔係一個成日笑嘅角色,但其實私底下嘅佢非常活潑開朗。

就好似日前其所屬事務所透過官方Instagram上載咗一段金智媛拍攝雜誌相時候嘅花絮,只見工作人員幫金智媛整緊條裙,似乎準備緊拍攝工作。現場播放住上位女團TWICE嘅新歌《Cheer Up》,金智媛仲做口型咁跟住唱,而當播到「Shy Shy Shy」時金智媛仲做埋動作,雖然佢唔可以郁得太大動作,但咁小動作反而顯得金智媛更加可愛,而當金智媛發現有人影佢時仲對住鏡頭擺甫士兼甜笑,真係電死一班男粉絲。

心得:金智媛能否延續《太陽的後裔》的氣勢,要看她的實力和運氣了。

[attach]114480075[/attach][attach]114480076[/attach][attach]114480077[/attach][attach]114480078[/attach][attach]114480079[/attach][attach]114480081[/attach][attach]114480082[/attach][attach]114480083[/attach]

作者: w19881012    時間: 2016-5-30 11:35 AM

作者: aidensu3399    時間: 2016-5-30 12:11 PM

作者: a5720104    時間: 2016-5-31 11:18 PM

現實的她跟太陽的後裔劇中的感覺差真多呢
總之期待她未來會有更好的表現
作者: a22058126    時間: 2016-6-2 11:51 AM

長得很漂亮啊身材也很好啊不錯啊
作者: cordeo    時間: 2016-6-2 02:02 PM

美女一枚 要繼續加油喔

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://blog.eyny.com/) Powered by Discuz!